A avea o litieră în mijlocul casei nu este, de obicei, aspectul pe care doriți să îl obțineți prin amenajarea casei. Deși suntem servitori ai nevoilor pisicii noastre, ascunderea litierei este un lucru pe care noi, ca proprietari de pisici, îl putem face pentru ca locuința noastră să aibă un aspect ordonat și să semene mai puțin cu castelul pisicii noastre.

Din fericire pentru proprietarii de pisici, există mai multe modalități prin care puteți păstra litiera în casa dumneavoastră, ascunzând-o în același timp de vizitatori. Folosind un pic de ingeniozitate și câteva trucuri inteligente, puteți deveni creativi cu desenele din jurul amplasării cutiei de nisip. Aici, vom arunca o privire asupra a 10 sfaturi despre cum să ascundeți o cutie de litieră. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați casa ca și cum vă aparține dvs. în loc de stăpânul pisicii dvs. blănoase.

Cele 10 sfaturi despre cum să ascunzi o cutie de nisip pentru pisici:

1. Confecționați un capac pentru litieră

Una dintre modalitățile noastre preferate de a ascunde o cutie de litieră este de a confecționa un capac de cutie. Un capac pentru litieră poate fi ușor de realizat din carton. Alegând o cutie suficient de mare pentru a depozita litiera înăuntru, puteți tăia pur și simplu o ușă pentru pisici pentru a permite pisicuței dvs. să intre înăuntru atunci când este gata să facă pipi. Această ușă vă permite, de asemenea, să curățați cu ușurință cutia în fiecare zi. Dacă nu sunteți interesat să vă confecționați propria cutie, veți găsi mai multe online pe care să le cumpărați pentru a economisi timp.

2. Decorează-ți capacul cutiei de gunoi

Odată ce ai făcut sau ai cumpărat un capac pentru litieră, începe partea distractivă. Dacă capacul pentru litieră este făcut din carton sau dintr-un alt material pe care poți picta, poți adăuga modele pentru a-l face să se potrivească ușor cu casa ta. Dacă nu preferați să pictați, puteți căptuși partea exterioară a capacului cutiei cu hârtie de contact cu modele, pentru a-l înfrumuseța.

CITEȘTE ȘI:
Cum să calmezi o pisică pentru toaletare: 6 sfaturi și trucuri

3. Construiește-ți propria casă pentru pisici

Mulți oameni au luat inițiativa de a-și construi propria casă pentru pisici pentru a îngrădi cutia de nisip a pisicii lor. Aceste căsuțe sunt în mod normal din lemn și sunt concepute pentru a fi suficient de mari pentru a adăposti cu ușurință litiera și pisica dumneavoastră. Cu o căsuță pentru pisici, puteți face desene interesante sau chiar adăuga numele pisicii dvs. pentru a-i da o notă personalizată.

4. Mobila recondiționată funcționează foarte bine

Mobila veche care stă prin casă este întotdeauna grozavă pentru proiecte de artizanat. Fie că este vorba de o măsuță pe care nu o mai folosiți sau de un dulap care stă gol, câteva atingeri creative pot transforma această mobilă în refugiul perfect pentru pisica dvs. atunci când are nevoie să facă pipi. Prin îndepărtarea câtorva sertare și adăugarea unei uși cu balamale sau prin simpla închidere a unei măsuțe pentru intimitate, puteți face ca camera pisicii dvs. de oliță să arate mai elegant.

5. Folosește un coș mare

Coșurile supradimensionate sunt excelente pentru depozitarea prin casă, dar te-ai gândit să depozitezi litiera pisicii tale în interiorul unuia? Dacă nu, poate ar trebui să o faci. Prin tăierea unei intrări într-un coș, îi poți oferi pisicii tale un loc frumos pentru a-și face nevoile, păstrând în același timp intactă vibrația din jurul casei tale. Se pot adăuga chiar și pături sau eșarfe drăguțe pentru a oferi un pic de decor.

6. Ascundeți litiera în interiorul unui dulap

Dacă aveți un dulap în interiorul casei care nu este folosit des, puteți să îi faceți pisicii dvs. un întreg spațiu al ei. Făcând o gaură în partea laterală a unui dulap, nimeni nu va vedea pe unde intră pisica ta. Când vine timpul să cureți litiera, pur și simplu deschideți ușa și faceți ceea ce trebuie făcut. De asemenea, puteți adăuga cârlige și rafturi de organizare pentru a depozita scobitoarea și litiera pentru a nu vă încurca.

7. Așezați litiera sub chiuvetă

Poate că nu te-ai gândit la asta până acum, dar dacă te-ai săturat să te uiți la litiera pisicii tale, plasarea acesteia sub chiuvetă ar putea fi soluția ta. Pentru a evita să tai în partea laterală a chiuvetei tale, pur și simplu îndepărtează ușa dulapului. Odată ce aceasta a dispărut, puteți pur și simplu să atârnați draperii drăguțe pentru a ascunde cutia și a permite pisicii dvs. intimitatea pe care o merită.

CITEȘTE ȘI:
Este pisica mea fericită? 15 semne la care trebuie să te uiți, analizate de un veterinar

8. Transformă o bancă într-o cutie pentru litieră

Băncile sunt o modalitate excelentă de a adăuga un aspect de stil în toată casa. Fie că plasați una lângă ușa de la intrare sau lângă pat, aceste elemente sunt comune în multe case. Cu puțină creativitate, însă, puteți adăuga cu ușurință o deschidere la o bancă goală pentru a permite pisicii dvs. să intre înăuntru și să o transforme în baia lor. Cu aceste bănci care se deschid în partea de sus, puteți intra cu ușurință înăuntru pentru a le păstra cutia de gunoi curată și ordonată.

9. Reutilizați un sac pentru a păstra lucrurile în ordine

Aveți cutii goale care stau prin casă și de care ați crezut că aveți nevoie pentru depozitare, dar pe care nu le-ați folosit încă? Dacă da, sunteți ca noi toți. Dacă pisica dvs. este un fan al aruncării litierei atunci când merge la oliță, utilizarea unuia dintre aceste cutii pentru a găzdui cutia de gunoi vă poate ajuta să o păstrați ascunsă la vedere, menținând în același timp podelele mai curate. Pur și simplu faceți o gaură în partea laterală a unui tote robust, suficient de mare pentru ca pisica dvs. să intre, iar sacul dvs. de rezervă este din nou în uz.

10. Construiește-i pisicii tale o incintă DIY pentru litieră

Pentru cei cu adevărate sucuri creative care curg în interior, construirea pisicii tale propria lor cutie de litieră închisă îți poate permite să-ți arăți cu adevărat ideile tale elegante. Dacă aceasta este calea pe care vă decideți să o urmați, asigurați-vă că construiți cutia suficient de mare pentru a găzdui litiera pe care o alegeți, oferind în același timp pisicii dvs. spațiu pentru a se mișca și a-și face nevoile. Opțiunile de culoare, dimensiunile și modelele depind de dumneavoastră. Fiți cât de creativi doriți și faceți din litiera pisicii dvs. o parte din decorul casei dvs.

CITEȘTE ȘI:
Cum să-ți oprești pisica să nu mai mestece cabluri electrice (7 metode dovedite)

Mici detalii sunt de mare folos

Când te-ai decis cum vrei să ascunzi litiera pisicii tale, nu uita că mai ai parte de plăcerea de a adăuga decorațiuni suplimentare la noua ta creație. Adăugarea de pasarele îi permite pisicii dvs. să dea cu nisipul de pe labe înainte de a părăsi cutia ascunsă. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați podelele și alte părți ale casei libere de praf și bucăți de litieră.

O altă idee ingenioasă este să adăugați decalcomanii sau desene pe noua cutie de gunoi închisă a pisicii dumneavoastră. Acest lucru îi va face pe oameni să știe că noul obiect aparține felinei dvs. și nu este ceva în care ar trebui să se uite atunci când vizitează casa. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a personaliza cutia de nisip a pisicii dvs. pentru ca prietenul dvs. felin să se simtă mai în siguranță și fără spectatori atunci când trebuie să își facă nevoile.

Sperăm că v-a plăcut lista noastră de moduri creative de a ascunde o cutie de nisip! Deși există mai multe moduri de a refolosi obiectele din casă pentru a ajuta la ascunderea litierei pisicii tale, această listă de 10 idei îți va oferi un punct de plecare excelent. Dacă ești gata să ascunzi litiera pisicii tale departe de ochii curioșilor, lasă-ți creativitatea să curgă și vei realiza camera de oliță perfectă pentru stăpânul tău pisoi. Acum știi cum să ascunzi o litieră la vedere!